prijs zonnepanelen 2018

Prijs zonnepanelen 2018

Wil je je energiefactuur wat drukken? Dan is het plaatsen van zonnepanelen de beste oplossing. Een zonnepaneel bestaat echter uit dure materialen. De prijzen zijn de laatste jaren wel aanzienlijk gedaald.

Lees artikel
prijs zonnepanelen nieuwbouw

De prijs van zonnepanelen bij nieuwbouw

De prijs van zonnepanelen bij nieuwbouw neemt een belangrijke plaats in een budget. Daarom overweegt u best op voorhand of de investering de juiste keuze is.

Lees artikel
Prijsvergelijk zonnepanelen

Prijsvergelijking tussen zonnepanelen

De eerste zonnepanelen waren relatief gezien erg duur. Hun aankoopprijs lag veel hoger omwille van de toen gebruikte, duurdere materialen. Het is dus belangrijk om bij de aanschaf niet de algemene prijs te vergelijken.

Lees artikel
Kostprijs zonnepanelen

Grote kostprijsverschillen bij zonnepanelen

Waarom bestaan er zulke grote verschillen in kostprijs tussen verschillende zonnepanelen? Een zonnepaneel is opgebouwd uit zonnecellen. De kwaliteit en de hoeveelheid zonnecellen kan sterk verschillen tussen twee panelen.

Lees artikel
Kostprijs zonnepanelen

Wat bepaalt de kostprijs tussen zonnepanelen?

Een prijsvergelijking tussen verschillende zonnepanelen gebeurt standaard in Wattpiek (wp) of kilowattpiek (kwp). Dat is het energievermogen dat via de fotovoltaïsche cellen wordt opgewekt door omzetting van zonlicht.

Lees artikel