Groepsaankoop zonnepanelen blijven populair

Zonnepanelen plaatsen via een groepsaankoop blijken nooit eerder zo populair te zijn geweest. Dit blijkt o.a. uit het aantal gezinnen die via Samengoedkoper.be al aan een groepsaankoop voor zonnepanelen hebben deelgenomen. Het principe is dan ook zeer eenvoudig. Iedereen kan zich vrijblijvend inschrijven en op die manier een kwalitatieve zonnepaneelinstallatie aankopen aan een interessante prijs.

Groepsaankoop zonnepanelen:  Voordelig of niet?

Groepsaankoop zonnepanelen: waarom deelnemen?

Een groepsaankoop voor zonnepanelen is een interessante investering voor wie scherpe groepskortingen wilt bekomen. Je schrijft je gratis en vrijblijvend in en ontvangt een persoonlijk voorstel met de strafste kortingen en voorwaarden. Je beslist vervolgens zelf of je ingaat op dit voorstel of niet.

Maar vergis je niet, de populariteit van een groepsaankoop voor zonnepanelen is ook nog te danken aan een aantal andere factoren:

  • Door zonnepanelen te plaatsen draag je een positieve bijdrage aan de planeet.  De lagere prijzen zorgen er inderdaad voor dat heel wat gezinnen eenvoudiger kunnen investeren in hernieuwbare energie.
  • Je hoeft geen uren meer te zoeken naar de juiste zonnepanelen leverancier. Van het vinden van de beste aanbieder tot de afspraak met de leverancier, alles wordt voor jou geregeld.
  • Een groepsaankoop is een extra voordeel voor wie geen expert is in onderhandelen. Organisaties achter groepsaankopen zijn vakmannen en bedingen altijd de beste aanbiedingen. Hoe groter een groep trouwens is, des te beter de onderhandelingspositie van de organisatie zal zijn.

Zonnepanelen vergelijken?

Vaak valt er een betere prijs te verkrijgen door offertes te vergelijken. Wilt u zonnepanelen plaatsen en offertes vergelijken? Vergelijk dan hier offertes:

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Zonnepanelen - Vraag advies & offertes om te vergelijken
1*. Waar wil je zonnepanelen plaatsen

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploadingā€¦
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Neem deel aan een groepsaankoop voor zonnepanelen en bespaar

De lancering van nieuwe groepsaankopen bewijst het: zonnepanelen zijn nog steeds een aantrekkelijke investering, ook zonder subsidies. De prijzen voor zonnepanelen zijn namelijk sterk gedaald, waardoor subsidies niet meer nodig zijn. Een zonnepaneelinstallatie brengt zelfs meer op dan een spaarboekje. Een gemiddeld gezin houdt er gemakkelijk ongeveer 4.700 euro pure winst aan over.

Wie liever zelf het heft in eigen handen neemt en offertes van verschillende leverancier van zonnepaneelinstallaties wenst te bekijken, is hier aan het juiste adres.

šŸ‘‰ Tip:  Vergelijk niet alleen de prijs, maar ook het rendement, de garantie en de kwaliteit van de zonnepanelen. Zo ben je zeker dat je de juiste keuze maakt.