Wat is het verschil tussen Trina en Jinko zonnepanelen?

Trina en Jinko zijn twee bekende fabrikanten van zonnepanelen die wereldwijd actief zijn. Ze bieden verschillende zonnepaneel modellen met uiteenlopende specificaties. Het vergelijken van Trina en Jinko zonnepanelen is belangrijk om te bepalen welke het beste bij jouw situatie past. 

Contacteer een expert en ontvang gratis offertes

De kenmerken van Trina Solar

Trina Solar is een van ‘s werelds grootste producenten van zonnepanelen en heeft een goede, solide reputatie in de zonne-energiebranche.

Specifieke kenmerken van Trina zonnepanelen:

  1. Efficiëntie: Trina biedt een breed scala aan zonnepanelen met verschillende efficiëntieniveaus. Ze produceren panelen met monokristallijne en polykristallijne cellen, en de efficiëntie varieert meestal tussen 15% en 22%.
  2. Kwaliteit: Trina Solar staat bekend om de kwaliteit van hun zonnepanelen. Ze hebben strenge kwaliteitscontroles en bieden doorgaans langdurige garanties, meestal tot 25 jaar.
  3. Innovatie: Trina investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling. Ze blijven hun producten verbeteren en streven naar innovatie in zonne-energietechnologie.
  4. Prijs: Trina zonnepanelen behoren tot de hogere prijsklasse, maar ze bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding vanwege hun efficiëntie en kwaliteit.

De kenmerken van Jinko Solar

Jinko Solar is ook een toonaangevende zonnepaneel producent met een wereldwijde vooraanstaande reputatie.

Kenmerken van Jinko zonnepanelen:

  1. Efficiëntie: Jinko biedt zonnepanelen met vergelijkbare efficiëntieniveaus als Trina, variërend van 15% tot 22%. Ze produceren ook monokristallijne en polykristallijne panelen.
  2. Kwaliteit: Jinko Solar heeft zich de afgelopen jaren sterk gericht op het verbeteren van de kwaliteit van hun producten. Ze bieden doorgaans garanties tot 25 jaar.
  3. Innovatie: Jinko investeert in onderzoek en ontwikkeling en heeft enkele opmerkelijke innovaties op het gebied van zonne-energie geïntroduceerd, zoals Cheetah-serie zonnepanelen.
  4. Prijs: Jinko zonnepanelen kunnen concurrerend geprijsd zijn en bieden goede waarde voor je investering.
Top merk zonnepanelen

Verschillen tussen Jinko & Trina Solar

Het belangrijkste verschil tussen Trina en Jinko zonnepanelen zit voornamelijk in de merkreputatie en prijspunten. Beide fabrikanten leveren hoogwaardige panelen met vergelijkbare efficiëntie en garanties. De keuze tussen Trina en Jinko zou afhangen van jouw persoonlijke voorkeuren en budget.

Wie bereid is om te investeren in een gerenommeerd merk met een bewezen staat van dienst, zou Trina Solar een goede keuze kunnen zijn. Ze staan bekend om hun kwaliteit en innovatie, hoewel dit zich vaak vertaalt in een iets hogere prijs.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een concurrerend geprijsde optie met vergelijkbare specificaties, zou Jinko Solar een goede keuze kunnen zijn. Ze hebben de afgelopen jaren stappen gezet om de kwaliteit van hun panelen te verbeteren en bieden aantrekkelijke opties voor prijsbewuste kopers.

Het is altijd raadzaam om offertes van meerdere installateurs te vergelijken en eventueel deskundig advies in te winnen om de beste beslissing te nemen op basis van jouw specifieke behoeften en budget. Het kiezen van de juiste zonnepanelen is een belangrijk onderdeel van je zonne-energieproject, dus neem de tijd om de juiste beslissing te nemen.

Trina & Jinko Solar bestellen in Nederland

Bekijk het assortiment van Trina Solar op de website van Zonnepanelen leverancier PVO International. 

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Zonnepanelen – Vraag advies & offertes om te vergelijken
1*. Waar wil je zonnepanelen plaatsen
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.